Martens
De Echte Bakker

Onze broodspecialiteiten

Als Echte Bakker ontwikkelen we regelmatig heerlijke nieuwe broden. Deze broden zijn gemaakt van de beste grondstoffen die alleen voor ons verkrijgbaar zijn. Kom eens langs. We laten u graag onze specialiteiten proeven.

GildeSpelt Extra

GildeSpelt Extra

Een uniek speltbrood met gezonde zaden zoals zonnebloempitten, lijnzaad en lupine. Vooral zonnebloempitten en lijnzaad bevatten veel nuttige onverzadigde vetzuren die een gunstig effect hebben op het cholesterol gehalte in uw  bloed. De combinatie van de ingrediënten zorgen voor een gezond brood met een heerlijke smaak. GildeSpelt extra bevat tarwegluten.

GildeKorn

GildeKorn

Het donkerste brood van Nederland is verrassend licht en fijn van structuur. De geroosterde mout geeft het brood een nootachtige smaak en de structuur wordt gevormd door het volkorenmeel. Andere granen zijn haver, gierst en rogge en we voegen gemalen lijnzaad, sesamzaad en zonnebloempitten toe.

Zonnebloembrood

Zonnebloembrood

Een heerlijk en mals meergranenbrood gemaakt van tarwemeel, lijnzaad, sesamzaad, stukjes geroosterde hazelnoten en moutmeel. Aan de buitenkant zit dit vierkante brood vol met zonnebloempitten.

Speltbrood

Spelt, het oergraan uit het bronzen tijdperk. Spelt is dan ook als hoge voedingswaarde herondekt. Door de hoge voedingswaarde is het smakelijke spelt weer onder de aandacht. Spelt heeft naast vezels en eiwitten ook langzame koolhydraten wat zorgt voor een langer verzadigd gevoel. In ons assortiment Speltbrood fijn, Meerganen spelt vloer, Spelt blond (met fijne zaden) en ons Dinkelberg speltbrood.

100% Spelt
Wij maken onze producten met Speltgraan afkomstig van de Limburgse akkers van de Kollenberg, dit is 100% spelt.

Dinkelberg speltbrood
Dinkelbergbrood is een vast speltbrood dat voor het grootste gedeelte uit spelt bestaat en o.a. gevuld is met zonnebloempitten en sesamzaad. Dinkelbergbrood is lekker lang mals en geeft lang een verzadigd gevoel. Met Dinkelbergbrood maakt u dan ook een bewuste, gezonde keuze. Door de nootachtige smaak is het zowel met zoet als hartig beleg te combineren.

Martens, De Echte Bakker

Tudderenderweg 85
6137 CB Sittard
0464513013
0464582513
maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten