Martens
De Echte Bakker

Niet zomaar een bakker

Al sinds 1983 verwent onze ambachtelijke bakkerij de inwoners van Sittard en Koningsbosch met het lekkers van de Echte Bakkers.

De tijden zijn veranderd en Sittard is gegroeid. Wij zijn er trots op om als laatste warme- en ambachtelijke bakker in Sittard, u nog steeds dagelijks te kunnen laten genieten van al het lekkers.

Helaas is de techniek nog niet zover dat we u via de website onze producten al kunnen laten ruiken en proeven. Daarom nodigen wij u graag uit in één van onze winkels (Tudderenderweg, Markt, Koningsbosch of Romeinenstraat). Zodat ook u zelf kunt proeven waarom de Echte Bakker Martens, niet voor niets...
De lekkerste winkel van Sittard is.

Niet elke bakker kan zich zo maar Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en we moeten aan strenge eisen voldoen. Daarom zijn we ontzettend trots dat we dit logo aan onze bakkerij mogen verbinden.

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

De producten die wij in onze bakkerij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Wordt de norm niet gehaald, dan mogen we het logo niet meer dragen.

Wij hebben oog voor u!

Wij hebben oog voor u!

In onze winkel(s) letten we op alle details. Goede hygiëne en klantvriendelijkheid staan bij ons op nummer één. Boodschappen doen moet een beleving zijn, zodat u als tevreden klant weer naar huis gaat.

Wij worden elke dag nog beter!

Wij worden elke dag nog beter!

De drang om de lat elke dag hoger te leggen, dat kenmerkt ons als Echte Bakker. Samen met onze collega’s blijven we in gesprek over het vak en leren we van elkaar. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden en u de lekkerste producten bieden.  

Martens, De Echte Bakker

Tudderenderweg 85
6137 CB Sittard
0464513013
0464582513
maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten